8 Eylül 2012 Cumartesi

Beni Hatirladin mi-Sophie Kinsella


Hirsli cadalozun teki amnezi geciriyor! :)

28 yasindaki Lexi, Londra' daki ozel bir hastanenin ciceklerle bezenmis odasinda gozlerini actiginda, duyduklarini gorduklerine inanamiyor.  Ona gore 25 yasinda, carpik disli, buyuk bir sirketin alelade bir elemani...Oysa yil 2007, Lexi artik 28 yasinda, inci gibi disleri var, calistigi departmanin patronu olmus; ustelik milyoner ve yakisikli bir adamla evli :) Gecirdigi trafik kazasi neticesinde hayatinin son uc yilini hatirlamiyor...Kendini birden ruyalarini susleyen bir yasamin icinde buluyor. Lexi' nin yeni yasamina ayak uydurmaya calisirken yasadiklari oyle guzel ve akici anlatilmis ki, gulmekten kendinizi alamayarak, bir solukta okuyacaksiniz...Bir tarafta zengin ve yakisikli ama burnundan kil aldirmayan kocasi, diger tarafta sevgilisi oldugunu iddia eden ve kocasinin sag kolu yakisikli mimar jon...Entrika, heyecan, sirlarla dolu bir hayat. Isten eve dondugumde,  koltuguma gomulup, bergamot aromali cayimi yudumlarken, kahkahalar atarak zevkle okudugum bu kitabi mutlaka okumanizi oneririm.

4 yorum:

  1. Fiyati nedir acaba belirtmemissiniz bu sefer :p

    YanıtlaSil
  2. Hahahah :)) Bu adsiz yorumcu sen olmalisin askim, fiyat bilgisi vermem cok hosuna gitmisti zira :)) Hayatim, kitabin fiyati 19 TL; ama senin almana gerek yok bebegim, bizim kutuphanemizde mevcut ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru tahmin canım ne güzel o zaman 19 t cebimde kaldı :)) peki diğer okuyucular adına soruyorum korsancılarda bulabilir miyiz acaba bu kitabı?)

      Sil
  3. :)) Buyuk ihtimalle bulabiliriz askim; ama biz almiyoruz onlardan ;)

    YanıtlaSil