6 Temmuz 2013 Cumartesi

Alisveriskolik ve Evlilik-Sophie Kinsella


Yine Becky, yine kahkaha yine eglence :)
Bir Alisveriskoligin Itiraflari kitabinda hayatina giren Luke ile artik Manhattan' da muhtesem bir evde birlikte yasiyorlar. Ortak bir hesaplari var ve Becky' nin bu kez Bankalarla arasi iyi :)
Becky bu kitapta artik bir alisveris danismani. Baska insanlara para harcatiyor ve ustune bir de maas aliyor :) Yakisikli ve zengin erkek arkadasi Luke, ona evlenme teklif ediyor. Sonrasinda baslayan dugun hazirliklari yine Becky' nin hayatini bir komedi filmine ceviriyor. Luke' un sosyetik annesi  New York' ta pahali, birinci sinif bir Plaza dugunu planlarken, Becky' nin annesi Oxsott' taki evlerinde geleneksel bir Ingiliz dugunu planliyor.  Iki ayri yerde, iki dugun hazirligi hizla devam ediyor. Her iki tarafada bir turlu "dur" diyemeyen Becky icin dugun hazirliklari bir kabusa donusuyor.
Ozellikle kendi dugun hazirliklarim sirasinda okumayi sectigim bu kitap yine beni cok guldurdu. Bir Alisveriskoligin Itiraflari' na gore, kitrabin biraz daha agir gittigini soylemem gerekiyor. Yine de okumanizi oneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder